Smešne priče
2 posters
Strana 1 od 1
Smešne priče
Novi radnik
"Ne razumem," upita poslodavac svog novog radnika - "zašto si mi rekao da imaš pet godina iskustva, upravo sam saznao da nikada nigde nisi radio do sada?"
"Pa," odgovori "u oglasu ste istakli da tražite čoveka sa maštom."
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Ne razumem," upita poslodavac svog novog radnika - "zašto si mi rekao da imaš pet godina iskustva, upravo sam saznao da nikada nigde nisi radio do sada?"
"Pa," odgovori "u oglasu ste istakli da tražite čoveka sa maštom."
Re: Smešne priče
Eliksir
Trgovac lekovitim napicima i eliksirima hvalio je svoje proizvode pred jednom povećom grupom ljudi na jednom sajmu:
"Ako mi ne verujete na reč" vikao je, "pogledajte mene, ja pijem ove napitke i imam 300 godina".
"Da li je stvarno toliko star?" upita jedan od slušaoca mladog asistenta trgovčevog.
"Stvarno ne znam," - odgovori on - "ja radim s njim tek 180 godina".
Trgovac lekovitim napicima i eliksirima hvalio je svoje proizvode pred jednom povećom grupom ljudi na jednom sajmu:
"Ako mi ne verujete na reč" vikao je, "pogledajte mene, ja pijem ove napitke i imam 300 godina".
"Da li je stvarno toliko star?" upita jedan od slušaoca mladog asistenta trgovčevog.
"Stvarno ne znam," - odgovori on - "ja radim s njim tek 180 godina".
Re: Smešne priče
Razglednica
Šetajući Bulevarom, prolaznik zastade pored tezge prodavca čestitki. "Jedinoj devojci koju sam ikada voleo" - obrati mu se prodavac - "garantovano će oduševiti devojku kojoj pošaljete". "Odlična je," - reče prolaznik - "uzimam šest."
Sanjalica- ...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu